Rodi

Verbouwing eerste verdieping De Schakel wonen en slapen

De Schakel wonen en slapen gaat de eerste verdieping verbouwen en houdt daarom een grote verbouwingsopruiming. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Na de complete vernieuwing van de begane grond, afgelopen najaar, is nu de meubelafdeling op de eerste verdieping aan de beurt van De Schakel wonen en slapen in Den Helder. Deze zal in dezelfde stijl als de begane grond worden verbouwd.


Naast een nieuwe betonlook vloer, komen er ook diverse pvc-, vinyl- en laminaatvloeren om de vele mogelijkheden inspirerend te presenteren. Er komt een compleet nieuwe inrichting met nieuwe wanden met eigentijdse nieuwe kleuren en behangstijlen die met een nieuw verlichtingsplan sfeervol worden uitgelicht. Uiteraard wordt dit alles aangepast om de nieuwe meubelcollecties in een eigentijdse stijl te presenteren. De overlast zal beperkt zijn en de showroom blijft de gehele periode geopend.

Grote verbouwingsopruiming

Om plaats te maken voor de nieuwe afdeling, worden er nu vele showroomartikelen tegen hele aantrekkelijke prijzen aangeboden. Een mooie gelegenheid om te profiteren van kwaliteit-meubelen tegen een aantrekkelijke prijs en die snel geleverd kunnen worden! Het is natuurlijk wel zo dat op echt op is. Het complete aanbod is terug te vinden op: www.deschakelwonen.nl
De Schakel wonen en slapen is te vinden aan Ravelijncenter 4 in Den Helder.

Artikel geplaatst op vrijdag 29 juni 2018 - 11:54