Rodi

Welkom bij Broekhuis

Broekhuis biedt totaalconcept. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Waarschijnlijk is het al opgevallen; Martin Schilder is onderdeel geworden van Broekhuis. Dit betekent onder andere een nieuwe naam, schaalvergroting en meer mogelijkheden. Er zijn dus veel positieve veranderingen, maar alle vertrouwde gezichten blijven de klant nog steeds met veel enthousiasme helpen.


Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Met het totaal mobiliteitsconcept wil het concern de klant plezierig en zorgeloos laten autorijden. Of het nu gaat om (private)lease, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, autoverkoop of het onderhoud van auto’s; het is te vinden bij Broekhuis. Alle vestigingen in Noord-Holland bieden een ruim aanbod aan occasions. Over alle Broekhuis-vestigingen verdeeld zelfs een voorraad van meer dan 3.000 occasions! Zo kan men er zeker van zijn dat er altijd een perfecte auto voorhanden is.

Onderhoud op maat!

Voor merkspecifiek onderhoud is de automobilist bij Broekhuis in de juiste werkplaats. De vakspecialisten zijn naast allrounders ook merkspecialist. Zij worden regelmatig bijgeschoold en houden rekening met alle wensen en de onderhoudsbehoefte van de auto.
Kortom; voor de juiste auto en alle zaken eromheen is Broekhuis het juiste adres. Daar wordt gezorgd dat de klant zichzelf kan zijn, welk voertuig er ook gekozen wordt. Daar staat Broekhuis persoonlijk voor in en dat merken de klanten vanzelf. Broekhuis heet een ieder van harte welkom!
www.broekhuis.nl/volkswagen/den-helder

Artikel geplaatst op dinsdag 03 juli 2018 - 12:17