Rodi

'Mooie kans om Dozy Houten Vloeren voort te zetten'

Miriam en Rodney zijn de nieuwe eigenaren van Dozy Houten Vloeren. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Dozy Houten Vloeren is per zondag 1 juli overgenomen door Rodney Hooijman en zijn partner Miriam. Zij gaan verder met de zaak die vijftien jaar door Peter en Linda Dozy gedreven werd, waardoor het echtpaar Dozy van hun pensioen kan gaan genieten.


Voor Rodney is het bijzonder dat hij Dozy Houten Vloeren mag voort zetten. "Achttien jaar geleden begon ik op deze locatie bij Klercq. Zodoende ken ik Peter en Linda al jaren, want zij vestigden Dozy Houten Vloeren niet lang daarna in de buurt van het woonplaza."
Waar Peter en Linda gaan genieten van een verdiend pensioen, blijft de bedrijfsvoering van Dozy Houten Vloeren hetzelfde. "Wij zetten hun werkwijze voort, waardoor alle garanties blijven gelden en er voor klanten eigenlijk niet veel verandert", benadrukt Rodney. "Voor onszelf is dit een mooie kans om een gevestigd bedrijf te kunnen voortzetten."
Dozy Houten Vloeren is te vinden aan Burgemeester Ritmeesterweg 15 in Den Helder, tel. 0223-692627 / e-mail: info@dozyvloeren.nl . Zie voor meer informatie: www.dozyhoutenvloeren.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 06 juli 2018 - 09:40