Rodi

Met SoulMen’s Party feesten op z’n Surinaams

DEN HELDER - Wat als men kon feesten op z’n Surinaams? Zonder te hoeven vliegen naar dat tropische land. Nou, SoulMen’s Party regelt het allemaal. Zaterdag 29 september is er weer een geweldig feest in Hotel Den Helder: SoulMen’s Party Goes Paramaribo. En het mooie van dit alles: jong en oud komt aan z’n trekken!


De line-up staat garant voor een geweldige feestavond. In september vorig jaar ging het dak van het hotel af met South South West uit Suriname. Dit jaar is die fantastische feestband opnieuw van de partij. Bryan Muntslag, bekend van TVOH, treedt ook op. Nog een wasje te draaien, maar toch van plan om naar het feest te gaan? Geen enkel probleem. Trafassi helpt iedereen met de kleine én grote wasjes.
Uiteraard is ook aan de jongeren gedacht. Gio, onder andere bekend van de hit Omlaag, komt speciaal voor dit feest naar Den Helder. De organisatie is bezig met nog een Surinaamse urban act. Salsa bij Djeyan en DJ El Tigre zorgen voor andersoortige tropische klanken.
Wat is een Surinaams feest zonder lekker eten? De Surinaamse eethuis Bamboe uit Tilburg schotelt de gasten voorafgaand aan de avond heerlijke Surinaamse bami, nasi, pom, roti en saoto soep voor.
Er zijn diverse arrangementen te boeken: met dineren, bowlen, overnachten en ontbijten. De gasten kunnen voor een gereduceerd bedrag met de taxi gebracht en gehaald worden.
En volgens goed Surinaams gebruik duurt het feest tot bam! Dat wil zeggen: party, all night long!
De eerste 100 early bird kaarten voor € 10,- zijn alleen telefonisch te bestellen, maar worden aan huis bezorgd. Neem voor meer informatie contact op met tel. 0224 - 217666.

Artikel geplaatst op donderdag 12 juli 2018 - 10:45