Rodi

Piet Boon Shutters bij Thuisin Van Brederode

Maak kennis met de exclusieve collectie Piet Boon Shutters bij Thuisin Van Brederode. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Maak bij Thuisin Van Brederode kennis met de exclusieve collectie shutters: Piet Boon by Zonnelux. Enkele jaren geleden hebben meubel- en interieurontwerper Piet Boon en Zonnelux de handen ineengeslagen en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende houten jaloezieën ontworpen.


Shutters zorgen voor een prachtige lichtinval in huis en de nodige privacy. In dit Piet Boon ontwerp zijn het met name de versobering en de maatvoering die in het oog springen. Zo zijn de lamellen niet afgeschuind en zijn alle afrondingen en vellingen minimaal gehouden. Het mechanisme is nagenoeg onzichtbaar en de maatvoering harmonieus. De Piet Boon shutters zijn beschikbaar in 54 mm en 81 mm lamel, in acht verschillende kleuren met de mogelijkheid tot bijpassende houten blinds.
Kleuren variëren van traditioneel wit tot herkenbare Piet Boon grijzen en natureltinten. Zowel functioneel als stijlvol, creëren deze houten shutter panelen een meerwaarde in elke ruimte van het huis.
Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen. Bepaal zelf de lichtinval en daarmee ook de sfeer en privacy in de ruimte. Shutters kunnen in veel verschillende vormen geleverd worden en zijn geschikt voor raam- en deurpartijen en zelfs als hoogwaardige roomdivider. Ook voor ronde of vijfhoek ramen, dakramen of draaikiep ramen zijn de shutters geschikt. Mits het vertrek goed geventileerd is, zijn de shutters ook bruikbaar in vochtige ruimten.
Studio Piet Boon is wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt hun ontwerpen. Studio Piet Boon richt zich in hun design in het bijzonder op de connectie tussen binnen en buiten.
De prachtige shutters in verschillende uitvoeringen en kleuren kan men nu bekijken op het Ravelijncenter bij Thuisin Van Brederode in Den Helder.

Artikel geplaatst op donderdag 12 juli 2018 - 13:40