Rodi

'Goed inspelen op wensen van klanten'
Etos Julianadorp is beste drogist van het jaar

De dames van Etos Julianadorp zijn blij met de winst van beste drogist van het jaar. (Foto: Vincent de Vries / RM)

JULIANADORP - Etos in Julianadorp is wederom uitgeroepen tot beste drogist van het jaar. Best bijzonder, want het is inmiddels al weer de zevende keer op rij. Winkelmanager Monique Albert blijft er nuchter onder, maar is vanzelfsprekend trots op het resultaat wat haar team heeft bereikt. "We hebben een leuke groep die wat over heeft voor elkaar en er samen de schouders onder zet. Hoewel ik de leidinggevende ben, denkt iedereen mee over leuke acties die we bijvoorbeeld voeren op de Facebook-pagina."

Dat de Etos in Julianadorp zowel door deskundigen als klanten goed beoordeelt wordt, komt volgens Monique door twee kernbegrippen: klantbewustzijn en de deskundige instelling van haar team. "Door onze kennis en ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Zo adviseren wij onze klanten op de juiste manier en als er onverhoopt toch iets niet bevalt aan het product, dan zoeken we samen met de klant naar een passende oplossing."

Magical Summer

Naast de service en het advies zijn er ook leuke acties waarmee klanten producten kunnen winnen op de Facebook-pagina van Etos Julianadorp of seizoensgebonden acties in de winkel zoals momenteel de Magical Summer. "Bij besteding van 10,- euro krijgt elke klant een voucher ter waarde van 2,50 euro korting voor een dagje uit. Zo scoor je maximaal 10,-euro korting op een kaartje voor een dagje en bij bepaalde producten krijg je zelfs een extra voucher", vertelt Monique. Naast de Magical Summer voert Etos Julianadorp een spaarkaart, waarmee klanten doormiddel van een Loyaltykaart of app op de telefoon punten kunnen sparen en bij honderd punten een geselecteerd A-merk product naar keuze krijgen.
Etos is te vinden in winkelcentrum De Riepel aan Schoolweg 17 in Julianadorp, tel. 0223-690004. Zie voor meer informatie de Facebook-pagina van Etos Julianadorp.

Artikel geplaatst op vrijdag 13 juli 2018 - 11:00