Rodi

Auping Summersale actie bij De Bedden in Den Helder

Het is Auping Summersale actie bij De Bedden in Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Ook in de warme zomermaanden fris en uitgerust wakker worden? Dat kan met de zomerse collectie van Auping. Auping , het beddenmerk uit Deventer geeft in samenwerking met De Bedden uit Den Helder 15 procent korting op zijn gehele collectie.


Een prima moment dus om met een mooie korting op zo een prachtige Auping boxspring of één van de andere bedmodellen te kunnen gaan slapen. Zoals het strakke model de Essential”. Men koopt die nu compleet met hoofdbord en een van de Auping matras modellen , dan krijgt men niet alleen de 15 procent korting , maar ook nog € 287,- extra korting. Zo heeft men al een Essential met hoofdbord en de inizio matrassen van € 2920,- voor € 2195,- , een super summerdeal dus.
Of de klant koopt een complete Auping boxspring die bestaat uit boxen, matrassen en hoofdbord en ontvangt niet alleen de € 400,- combinatiekorting maar ook nog de 15 procent summersale korting. Zo heeft men nu al een Auping boxspring vlak met Dublin hoofdbord en Inizio matrassen van € 2635,- voor € 1899,-.
Verder heeft men op de verdere collectie van Auping de 15 procent Summersale korting. Kies voor een ventilerende matras, een hoofdkussen voor optimaal ligcomfort, een luchtig zomerdekbed en een dekbedovertrek in een kleurvol dessin.
Maak de slaapkamer Summerproof met Auping en profiteer nog tot zondag 2 september van 15 procent voordeel op het gehele assortiment. Kom snel naar De Bedden in Den Helder en laat je inspireren! Zie voor meer informatie: www.debedden.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 - 15:06