Rodi

Ontdek talent bij Triade: nieuw cursusaanbod uit!

Een instrument uitproberen is mogelijk bij Triade, bijvoorbeeld tijdens een proefles op een keyboard. (Foto: Gerard Knol)

DEN HELDER - Het nieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2018 – 2019 van Triade is bekend. Triade biedt voor ieder wat wils. Wat je interesse of leeftijd ook is, voor iedereen zit er wel een leuke, inspirerende en leerzame cursus bij.


Bij Triade kun je (bijna) op alle instrumenten les krijgen. Er is les in Den Helder en in Julianadorp. Wil je een keer een instrument uitproberen? Dan kun je een proefles of een probeercursus doen. Bij Triade maken cursisten ook samen muziek, wat garant staat voor veel muzikaal plezier. Er zijn bands, orkesten en ensembles waar je bij kunt aansluiten.
Ook wordt in het nieuwe seizoen weer volop gezongen in het Huis van de Kunsten. Je kunt individuele zanglessen volgen, maar er zijn ook verschillende zanggroepen met divers repertoire voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ateliers

In de ateliers geef je je eigen ideeën vorm tijdens de cursussen teken- en schilderen, beeldhouwen, techniek, tekenen naar model, glas-in-lood en interieurontwerp. De docenten inspireren, adviseren en dagen je uit om op ontdekkingstocht te gaan.
Fotografie & Wizzkids! Club

In samenwerking met Fotoschool Den Helder zijn er het hele jaar weer diverse cursussen fotografie: van basiscursus foto tot multimedia cursussen. Leer anders kijken en maak de meest creatieve en mooie foto’s.
Dansstudio

Dansen is voor iedereen. In de royale dansstudio geven ze bij Triade de vertrouwde lessen in bijvoorbeeld klassiek ballet en streetdance. Voor de allerjongsten is er peuterdans en kinderdans.
Theater en musical

Bij de cursussen 'Maak je Musical' krijgt ieder kind ruimte om zich te ontwikkelen, te ontdekken waar hun kracht ligt en spelen eigen ideeën en fantasie een heel belangrijke rol. Dit betekent dat er geen kant en klare formats zijn, maar maken de spelers met elkaar een nieuw uniek stuk.
Kijk voor meer informatie over inhoud en tijden van de cursussen op www.triade-denhelder.nl. Of kom zaterdag 22 septemmber langs tijdens het open huis tussen 11.00 en 14.00 uur bij Triade aan Middenweg 2 in Den Helder, tel. 0223-537200.

Artikel geplaatst op donderdag 16 augustus 2018 - 10:35