Rodi

Kasten op maat bij Thuisin van Brederode

Het Allure kasten op maat programma is nieuw in het assortiment van Thuisin van Brederode. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Een deel van de winkel van Thuisin van Brederrode aan het Ravelijncenter 1 is verbouwd om ruimte te creëren voor de nieuwste productgroep: kasten op maat!


Met het Allure kasten op maat programma zet men elke woonruimte naar de hand. De maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar het huis. Allure biedt een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop.
Wanneer men een kamer over heeft, of de mogelijkheden om een gedeelte van de kamer vrij te maken voor een grote kast, dan zou men kunnen kiezen voor een inloopkast, vaak ook een walk-in closet genoemd. Een inloopkast biedt een zee aan ruimte voor het opbergen van onder andere kleding, schoenen en accessoires. De kast kan al naar gelang worden afgewerkt met schuifdeuren, met aluminium frame of een gefreesde schuifdeur, of draaideuren.
Bij de keuze van een schuifdeur met aluminium frame vormen schuine wanden, grote of juist kleine afmetingen geen belemmering. De schuifdeur wordt uit één of meerdere vlakken opgebouwd en er is een ruime keuze in decors en glas- en spiegel uitvoeringen. Met de klassiek en modern gefreesde schuifdeuren creëert men een meer landelijke en karakteristieke uitstraling.
Bij de draaideurkast heeft men de keuze uit diverse uni kleuren en houtdecors. De draaideurkast kunnen geleverd worden met subtiele knop, robuuste greep of greeploos met ‘push to open’.
Het team van Thuisin van Brederode is opgeleid om samen met de klant de nieuwe kast samen te stellen en te tekenen! Dus kom naar de winkel voor inspiratie en advies aan het Ravelijncenter 1 in Den Helder.

Artikel geplaatst op vrijdag 17 augustus 2018 - 12:38