Rodi

Cursus mindful mediteren

DEN HELDER - Je leven veranderen in vijf weken met behulp van meditatie, kan vanaf vrijdagavond 14 september. Vanaf deze datum gaan Karin en Robert Gilhuijs op basisschool De Dijk aan Heiligharn 424 in Den Helder, van start met de cursus mindful mediteren en verander je leven in vijf weken.


Een inspirerende cursus over aandacht naar jezelf en de verandering van negatieve gedachten naar positieve gedachten. In deze cursus leren cursisten met onder andere speciale meditatieoefeningen hoe ze gewenste veranderingen kunnen bewerkstelligen vanuit positiviteit en vertrouwen in zichzelf. Zo ervaren zij hoe het hen verder helpt in het leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust van meditatie wil ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata: vrijdag 14, 21, 28 september en 5, 12 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur. Kijk voor verdere informatie of opgave op www.karoszorg.nl of neem contact op via tel. 0223-522149.

Artikel geplaatst op vrijdag 17 augustus 2018 - 09:30