Rodi

Dansen bij Triade

Dansvoorstelling in Theater de Kampanje. (Foto: Gerard Krol)

DEN HELDER - In het nieuwe cursusseizoen biedt Triade diverse danslessen voor kinderen en volwassenen. Dansen in de mooie dansstudio van Triade is een feest!


Kinderen vanaf 2 jaar oud kunnen al beginnen met dansen bij Triade. De danslessen voor kinderen bij Triade staan bekend om de creatieve invulling. De liedjes en muziekjes zijn vrolijk en garanderen een hoop plezier! Ze gebruiken diverse materialen, die de fantasie van jonge kinderen prikkelen. Kruip in de huid van een prinses, grom als een tijger, balanceer als een koorddanser op een touw, stap in een miniauto of laat het waaien en beeld al dansend een jaargetijde uit. Het kan van alles zijn. Niks is te gek, waardoor de lessen altijd een groot feest zijn. De creativiteit krijgt alle ruimte en de ontwikkeling van jonge kinderen wordt zo gestimuleerd, zowel op sociaal, motorisch als emotioneel vlak.

Verschillende stijlen

Klassiek ballet, Streetdance, Hiphop, Jazzdance. Triade biedt verder nog veel meer verschillende danslessen aan. Van klassiek ballet tot streetdance. Je oefent de technieken en danst in de gezellige lessen in de favoriete stijl op verschillende soorten muziek. Op diverse momenten in het jaar treed je op met je dansgroep. In je prachtige danskostuum steel je de show! Triade werkt alleen met dansdocenten met een academieopleiding, die naast topkwaliteit ook beleving kunnen bieden.
Jazzdance volwassenen

Volwassenen kunnen zich heerlijk uitleven tijdens de Jazzdance lessen. Diverse choreografieën worden aangeleerd en uiteraard is er ook ruimte voor eigen inbreng.
Open huis

Zaterdag 22 september van 11.00 tot 14.00 uur organiseert Triade een open huis. Niet alleen kan er dan met de dansafdeling van Triade kennis gemaakt worden, ook zijn er workshops en demonstraties van muziek, beeldende kunst, fotografie/multimedia en musical en theater.
Ontdek het eigen talent tijdens dit gezellige open huis. Verder is de website al gevuld en het nieuwe aanbod is hier al zichtbaar. Ook inschrijven is hier mogelijk. Neem een kijkje op www.triade-denhelder.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 24 augustus 2018 - 10:40