Rodi

Voor elk geslaagd feest naar Kitty's Heksenketel

Kitty van der Stoop van Kitty's Heksenketel. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Kitty's Heksenketel heeft nu een nog ruimer assortiment, want naast de feestartikelen verkoopt Kitty van der Stoop tegenwoordig ook speelgoed. "In winkelcentrum Schooten Plaza is er geen speelgoedwinkel, terwijl hier veel opa's en oma's wonen en ook het aantal jonge gezinnen neemt toe in de buurt. Wij nemen ons speelgoed af van Top1Toy's en het aanbod is ideaal voor het vinden van een verjaardagscadeau."


De uitbreiding van het assortiment past in de stijgende lijn die Kitty's Heksenketel heeft ondergaan, stelt de eigenaar. "Vijf jaar geleden zijn wij begonnen in het winkelcentrum met een winkel van 100m2 en vervolgens was de winkel een periode gevestigd aan de buitenkant van Schooten Plaza. Sinds vorig jaar kunnen onze klanten ons weer vinden in de huidige winkel die liefst 300m2 groot is. In de loop der jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in de feestartikelen en ballonnen voor feesten. Tijdens de Wijkmanifestatie van de Schooten vieren wij ons vijfjarig bestaan dan ook met allerlei acties."

Thema-feesten

Naast feestartikelen voor een geslaagd verjaardagsfeest of het behalen van bijvoorbeeld een diploma, neemt ook het aanbod voor thema-feesten toe. "Wij verhuren geen kleding, maar je ziet dat de vraag naar feestelijke kleding steeds meer toeneemt. De gebruikelijke feesten zoals Carnaval en Halloween zijn al lang niet meer het enige moment van het jaar dat mensen graag iets extra's toe voegen aan een feestelijke avond."
Helpen

Hoewel er ontzettend veel keuze is in Kitty's Heksenketel, kan het voorkomen dat het gewenste product niet voorradig is. "Dan moet je dus kijken waarmee je de klant wel kunt helpen", aldus Van der Stoop. "Dat kan een ander artikel uit de zaak zijn of ik ga kijken hoe ik aan het product kan komen om de klant te helpen. En bij voldoende vraag dan kan het zo maar zijn dat we ons aanbod uitbreiden. Zodoende verkopen wij nu ook speelgoed."
Kitty's Heksenketel is te vinden aan Vrede en Vrijheid 13 in winkelcentrum Schooten Plaza in Den Helder, tel. 0223-693023. Zie voor meer informatie: www.kittysheksenketel.nl en www.feestartikelenbestellen.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 24 augustus 2018 - 14:20