Rodi

Voor complete woninginrichting naar Dozy vloeren

Het assortiment van Dozy vloeren is uitgebreid met raamdecoratie. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Dozy vloeren breidt het assortiment uit met raamdecoratie en karpetten. Zodoende gaat de specialist in houten vloeren zich tevens richten op de totale wooninrichting, vertelt eigenaar Rodney Hooijman. "Naast een mooie vloer willen mensen tegenwoordig ook de rest van hun woning in een gewenste stijl inrichten. Raamdecoratie maakt daar een belangrijk onderdeel van uit en dus hebben wij besloten om daarin te voorzien. In combinatie met een mooi karpet richt je zo de woning naar het gewenste ideaal in."


Bij de keuze voor raamdecoratie kan men bij Dozy vloeren terecht voor een breed scala aan opties: houten jaloeziën, aluminium jaloeziën, rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé en honingraat gordijnen. Alles wordt op maat gemaakt, verzekert Hooijman. "Momenteel geven wij 10 procent korting op alle raamdecoratie. Zo geven wij de klant een extra geste bovenop het ruimere assortiment wat wij nu aanbieden."

Kwaliteit

Waar Dozy vloeren in vijftien jaar tijd naam heeft gemaakt als specialist in houten vloeren, is het niet algemeen bekend dat de woninginrichtingzaak ook een breed scala aan laminaatvloeren verkoopt. "Mensen denken bij ons in eerste instantie toch aan houten vloeren, terwijl wij ook laminaat verkopen. Vanaf 15,95 euro per m2 inclusief ondervloer en gegarandeerd kwaliteit. Ons aanbod is natuurlijk veel groter, maar bijvoorbeeld voor starters kunnen wij kwalitatief goed laminaat van A-merken leveren voor een mooie prijs."
Dozy vloeren is te vinden aan Burgemeester Ritmeesterweg 15 in Den Helder, tel. 0223-692627. E-mail: info@dozyvloeren.nl. Zie voor meer informatie: www.dozyvloeren.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 31 augustus 2018 - 15:30