Rodi

Wil Mereboer bij Aurora

DEN HELDER – Op uitnodiging van Aurora verzorgt het bekende Helders medium Wil Mereboer woensdag 5 september een openbare avond met helderziende waarnemingen. De avond wordt georganiseerd in De Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De avond gaat van start om 20.00 uur. Entree € 7,-.


Een gebroken enkel verhinderde haar om eerder naar Aurora te komen, nu zal zij aan de start van het nieuwe seizoen haar opwachting maken. Wil is al jarenlang actief op paranormaal gebied en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan. Zij is nuchter en staat met beide benen op de grond. Op praktische wijze zal zij adviezen van haar gids doorgegeven. Een meegenomen foto of voorwerp zal als ‘contact’ dienen tussen Wil Mereboer en dierbare personen in de ongeziene wereld.
Dit medium heeft samen met Hans van Reek het radioprogramma Vakuntha, dat letterlijk het ‘paradijs voorbij de materiële kosmos’ betekent. Sinds oktober 2016 is het programma weer te beluisteren. Verder kennen mensen Wil van onder andere haar succesvolle aanwezigheid op paranormale beurzen. Belangstellenden die haar aan het werk willen zien, worden gevraagd om een foto of voorwerp mee te nemen. Bezoek voor meer informatie: 123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op donderdag 30 augustus 2018 - 11:18