Rodi

Gratis KitchenAid apparatuur bij I-KOOK keukens

DEN HELDER - De komende actiemaand bij I-KOOK keukens zal in het teken staan van gratis, luxe KitchenAid apparatuur bij aankoop van een complete keuken.


Bij I-KOOK Den Helder kan men terecht met alle keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Eén aanspreekpunt, voor de keukenzaken. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk.
Bij I-KOOK hoeven klanten zich geen zorgen te maken dat ze te veel betalen en weet men ook altijd wáár men voor betaalt. De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, vindt men altijd de mooiste keuken voor de beste prijs. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koop de klant bij I-KOOK zekerheid. De zekerheid van een lang en plezierig keukenleven. Het vinden van een droomkeuken was nog nooit zo leuk en eenvoudig!
Voordat men een bezoek brengt aan de moderne, ruime showroom is het mogelijk om www.i-kook.nl al een hoop inspiratie op te doen. Hier krijgt men niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment en de mogelijkheden, maar is het ook mogelijk om de droomkeuken direct vorm te geven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt jouw complete keukendroom tot leven gewekt.
Nieuwsgierig geworden? Neem de maten van de keuken mee en bezoek de showroom van I-KOOK Den Helder aan Ravelijncenter 31 in Den Helder of maak een afspraak via www.i-kook.nl. I-KOOK Den Helder is zondag 2 september geopend.

Artikel geplaatst op donderdag 30 augustus 2018 - 14:42