Rodi

Bora Kookplaat of vloerverwarming cadeau bij Grando Keukens & Bad

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad in Den Helder levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken ze de wensen en is er altijd een keuken of badkamer naar wens. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en men profiteert nu van een aantrekkelijke actie: Bij aankoop van een nieuwe keuken en/of badkamer krijgt de klant een bladafzuiging of vloerverwarming cadeau!


Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt een totaalconcept. Men kan zich laten inspireren in de showroom. Doe grandioze ideeën op en laat de woonwensen tot leven komen. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Grando Keukens & Bad neemt het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer.
Perfecte service en ontzorgen bij Grando Keukens & Bad Den Helder. Voor perfecte service is men bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stucadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk.
De aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door de eigen vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt men uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.
Grando Keukens & Bad in Den Helder is zondag 2 september geopend. Zie voor meer informatie en openingstijden op www.grando.nl/denhelder. Hier kan men ook direct een afspraak maken, zodat de medewerkers alle tijd hebben om te adviseren.

Artikel geplaatst op vrijdag 31 augustus 2018 - 14:45