Rodi

Florida: The Sunshine State!

Florida is een superbestemming. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Een rondreis van drie weken door Florida levert behoorlijk wat indrukken op, zo blijkt uit de woorden van een enthousiaste reiziger. "We zijn begonnen in Orlando met een bezoek aan Seaworld. Na een paar dagen reden we via Cacao Beach door naar Palm Beach met een heerlijke accommodatie aan het water en een mooi strand aan de overkant."


"De reis ging vervolgens naar Naples aan de westkust. Prachtige stranden en een heel mooi centrum met mooie winkels, terrassen en vele restaurants. Dit is de plek waar je geweest moet zijn! Via Sanibel Island zijn we overgestoken naar Miami. Ook al zo'n leuke en mooie plaats om te zijn. Uiteraard moet je ook naar de The Everglades als je in Miami bent".
"En na twee nachten stonden The Keys op het programma. De reis er naar toe is al prachtig. Via vele bruggen kom je van eiland naar eiland. Daar brachten we twee nachten door op Islamorada , vervolgens een nacht in Key West ( wat dus te kort is) en als laatste nog drie nachten op Marathon. Na The Keys weer terug naar Miami, want er moest natuurlijk nog geshopt worden. En ineens zijn de drie weken weer voorbij en is de laatste halte: Schiphol.
Florida is een superbestemming om met een huurauto te verkennen. Meer weten? Ga dan eens langs bij Travel XL aan Molenstraat 19 in Schagen en zij vertellen er alles over!

Artikel geplaatst op donderdag 27 september 2018 - 09:57