Rodi

Oogmeet en Fixatie Disparatie weken bij Van Dijk Optiek

(Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Om de meest precieze meting te kunnen verrichten, heeft Van Dijk Optiek de Hoya EyeGenius aangeschaft. Dit is een hulpmiddel om fixatie disparatie zo exact mogelijk te bepalen en is ontwikkeld in samenwerking met orthoptisten, optometristen en oogartsen.


Zo stelt Hoya’s EyeGenius in minder dan tien minuten de waarden van fixatie disparatie vast. Het meet FD onder binoculaire omstandigheden en berekent op basis van de meetresultaten de desbetreffende compenserende prisma’s in 0,01 pdpt. De software leidt de opticien snel en moeiteloos door het meetproces, waarbij de klant op interactieve wijze wordt betrokken.
Fixatie disparatie lijdt onder andere tot hoofdpijnklachten, overgevoeligheid voor licht, vermoeide en branderige ogen, nek- en schouderklachten en leesproblemen. Daarnaast volgen en bezoeken de medewerkers van Van Dijk Optiek regelmatig congressen en cursussen om up to date te blijven van de meest recente ontwikkelingen op oogmeet gebied en contactlens innovaties. Bezoek voor meer informatie: www.vandijkoptiekjulianadorp.nl
In oktober krijgen klanten bij aankoop van een complete bril met Hoya glazen (inclusief de hardste coating) een Eye shaker (de slimme brilreiniger). De Eyeshakerset bestaat uit een eyeshaker houder, cleaner en een speciale microvezeldoek.
Nieuwsgierig en benieuwd? Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak bij Van Dijk Optiek in Julianadorp, tel. 0223-641582 of Hippolytushoef, tel. 0227-591057.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 09:55