Rodi

Glasbedrijf Het Centrum trots op vernieuwde showroom

Marlous en Nico Keijzer in de vernieuwde showroom van glasbedrijf Het Centrum. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Glasbedrijf Het Centrum is verhuisd naar Industrieweg 10 in Den Helder. Hoewel de glas- en verfleverancier voorheen gevestigd was in het naastgelegen pand, is er wel degelijk veel verandert in de showroom. Marlous Keijzer is dan ook blij met de vernieuwing van het familiebedrijf. "We zijn enorm trots op wat we hier in vier maanden neer hebben gezet en dat willen we zaterdag 6 en zondag 7 oktober vieren met onze klanten tijdens het openingsweekend."


Na tien jaar in het oude pand aan de Industrieweg 8a werd het wat de familie Keijzer betreft tijd voor een vernieuwing. "In onze vernieuwde showroom hebben wij er 60 m2 extra ruimte bij gekregen. Zodoende is er nu ook plek om ons glaswerk beter te kunnen tonen en kunnen we daarnaast gelijk kleine stukjes glas snijden indien dat gewenst is. Weer een extra service die we kunnen leveren, doordat er nu ruimte is voor een kleine werkplaats in de showroom. Achter de showroom hebben wij de beschikking over een grote werkplaats."

Resultaat

Tijdens het openingsweekend is het mogelijk om met eigen ogen te zien hoe mooi de showroom van Glasbedrijf Het Centrum geworden is. "Wij zijn erg blij met het resultaat en laten dat graag zien aan onze klanten", zegt Marlous. "Tijdens het openingsweekend krijgen klanten 30 procent korting op de verven van Sikkens en Wijzonol. Dat zijn scherpe prijzen, waarbij wij advies en service geven. Daarnaast werken wij met A4-stalen, waardoor klanten van elke gewenste kleur thuis kunnen kijken hoe de gewenste kleur in het interieur staat. Zo krijg je een reëel beeld hoe de verf in je eigen huis gaat werken."
Glasbedrijf Het Centrum is te vinden aan Industrieweg 10 in Den Helder, tel. 0223-612483. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het herstellen van glasschade. Zie voor meer informatie: www.glascentrum.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 13:20