Rodi

Feestelijke Oktober woonmaand bij de Schakel wonen en slapen

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Oktober is feestmaand bij de Schakel. Na de grote verbouwing van de begane grond afgelopen jaar, was nu de eerste verdieping aan de beurt en is geheel aangepast aan de uitstraling van de begane grond. Een gehele nieuwe inrichting met nieuwe wanden, vloeren, routing en collecties maakt het geheel nu helemaal af!


Vandaar ook extra aandacht voor de klant, want zij zijn trots op het eindresultaat en laten dat graag zien. Men wordt dan ook lekker verwend in oktober. Tijdens het woonweekend van zaterdag 6 en zondag 7 oktober is Patricia van Aenders aanwezig met allerlei lekker bereide hapjes en drankjes. Zij organiseert zaterdag, in samenwerking met Theetje-Taartje, een workshop decoreren met bloemen. Hierbij worden diverse voorbeelden aangedragen zoals tafels, servies maar ook taarten en gebakjes met eetbare bloemen.
Zondag 7 oktober verzorgt de Helderse Suus Geluk twee gratis workshops bloemschikken anno 2018: Bloomon. De bloemen worden gratis ter beschikking gesteld, maar neem wel zelf een vaasje mee. De workshops beginnen om 12.00 uur en 15.00 uur. Zondag is ook David Haas aanwezig voor een deskundig slaapadvies over onder andere de producten van M Line. Als extra actie ontvangt men gratis een M Line hoofdkussen bij een eventuele aankoop. Deelname aan beide workshops is gratis, maar bij een reservering is men zeker van een plek!
Tijdens de Oktober woonmaand worden er veel nieuwe woon- en slaapcollecties gepresenteerd, zijn er vele aantrekkelijke aanbiedingen en krijgt men bin een aankoop een mooi cadeau. Zondag is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Op www.deschakelwonen.nl is alle informatie over de workshops, acties en cadeaus te vinden. De Schakel wonen en Slapen is gevestigd op het Ravelijncenter in Den Helder.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 09:21