Rodi

Veel woonmaandvoordeel bij Sanisale en Keukensale

Het filiaal in Den Helder. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER / SCHAGEN – Profiteer ook in oktober van het voordeel dat Sanisale en Keukensale.com te bieden heeft. "Raak geïnspireerd in de prachtige ruim opgezette showrooms vol sanitair en keukens. Waar je terecht kunt voor de aanschaf van een nieuwe badkamer of keuken. Profiteer ook nu weer van de spectaculaire Oktober Woonmaand acties".


Wie iets nieuws zoekt voor badkamer, douche of toilet kan niet om de specialisten van Sanisale heen. Dat geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor aannemers, zzp'ers en kleine zelfstandige installateurs. Wie de uitgezochte materialen professioneel geïnstalleerd wilt hebben, kan hiervoor terecht bij een erkend montagebedrijf uit de regio. Sanisale.com levert A-merken sanitair tegen bodemprijzen. "Maar ook een goede service, uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en een stuk vakwerk!" In de ruime showrooms zijn meerdere badkamers en doucheopstellingen te zien. Bezoekers kunnen zich een beeld vormen van een complete badkamer, maar een andere opstelling en tegelcombinatie is altijd mogelijk en voor elk budget. Ook voor een (gratis) 3D ontwerp kan de klant bij Sanisale.com terecht.

Keukensale

"Keukensale.com is een keukenzaak met Duitse topkwaliteit keukens en apparatuur van Zanussi, AEG, Faber, Siemens, Junker, M-System en Boretti. Gegarandeerd tegen de laagste prijzen. In de nieuwe, mooie en overzichtelijke keukenshowrooms kan een gratis 3D-ontwerp worden gemaakt waarin alle wensen zijn opgenomen." Persoonlijk contact en een deskundig advies staan bij Keukensale voorop. De keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland.
Totaalconcept

Ketelsale.com (Den Helder) is net als Keukensale.com gevestigd in de Sanisale.com-vestiging. Hét totaalconcept voor een ruime keuze aan toiletten en tegelvloeren tot een volledige badkamer. Van een nieuwe energiezuinige cv-ketel tot een zelf samengestelde keuken.
Acties

Kom langs en profiteer van de spectaculaire acties in de showrooms aan de Energieweg 11 op het Ravelijncenter in Den Helder en de Witte Paal 241a in Schagen en vraag een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp of offerte aan voor de ultieme droomkeuken of badkamer.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 07:00


Reacties (0)


Reageer