Rodi

Kapsalon Nstyle opent deuren in Julianadorp

Ilona Barriël van Schoonheidssalon Maud Barriël en Natasja van de Steeg in de nieuwe kapsalon Nstyle. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Kapster Natasja van de Steeg heeft maandag 1 oktober haar kapsalon Nstyle geopend in Julianadorp. Voor de Helderse best spannend, want na jarenlang gewerkt te hebben voor een baas gaat ze nu voor zichzelf aan de slag. "Ik krijg de kans van Ilona Barriël van schoonheidssalon Maud Barriël om mijn kapsalon in haar pand te gaan draaien. Zodoende is nu alles onder één dak: huid, haar en nagels. Dames, heren en kinderen kunnen bij mij terecht voor diverse behandelingen zoals: knippen, kleuren en permanenten." Klanten krijgen in oktober 10 procent korting op elke behandeling.


Bij een nieuwe kapsalon hoort een herkenbare uitstraling en dus heeft Natasja er voor gekozen om Nstyle een huiselijke sfeer mee te geven. "Mensen moeten zich echt thuis voelen bij mij. De salon heeft een rustige, witte uitstraling met twee zwarte behandelstoelen. Door te werken met steigerhout geven we een natuurlijke invulling aan het interieur, waardoor ik zeker weten dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen."
Haar ervaring biedt Natasja een extra voordeel bij de opening van Nstyle, ze heeft immers behoorlijk wat Helderse en Julianadorper mensen in haar stoel gehad. "Ik heb zowel in het centrum van Den Helder als Julianadorp gewerkt, dus ik verwacht dat veel mensen mij nog wel kennen. Erg leuk als 'oude' klanten nu in mijn nieuwe kapsalon Nstyle langskomen." Dames kunnen zich laten knippen voor € 20,50, heren betalen € 18,- en kinderen tot en met 15 jaar kunnen geknipt worden voor € 12,50.
Nstyle is te vinden aan Boterzwin 3431 in Julianadorp, tel. 06-11245629. De feestelijke opening van Nstyle vindt zaterdag 13 oktober plaats van 15.00 tot 17.00 uur met een hapje en een drankje. De kapsalon is maandag, dinsdag, woensdag , vrijdag en zaterdag open. Zie voor meer informatie de Facebook-pagina en Instagram.

Artikel geplaatst op zaterdag 06 oktober 2018 - 11:36