Rodi

Grote occasionshow bij Groetauto

Arjan Groet, Jan Bakker en Sylvain Bosch zijn klaar voor de grote occasionshow. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Ruim 120 kwaliteitsoccasions in de prijsklasse van € 1650,- tot wel € 35000,- zal Groetauto presenteren tijdens de grote occasionshow van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober aan Kievitstraat 18 in Den Helder.


"We zijn nu bijna een jaar open in ons prachtige nieuwe pand aan deze geweldige locatie", aldus Arjan Groet. "We hebben enorm veel belangstelling gehad afgelopen jaar voor ons nieuwe pand en hierdoor ook veel nieuwe auto’s verkocht. Dit zorgt weer voor veel vers aanbod van occasions en die willen we graag in het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober heel voordelig aanbieden!"
"Tijdens de grote occasionshow ontvangt u tot wel € 2000,- voor uw huidige auto of tot wel € 2000,- extra inruilbonus bovenop de ANWB/BOVAG koerslijst. Daarnaast mag u ook nog eens gebruik maken van een extra lage rentelening van slechts 1,9 procent (actiemaximum € 8000,-). Kortom er is veel keus met veel voordeel! Daarnaast hebben we nog een aantal splinternieuwe Hyundai’s en Peugeot’s op kenteken gezet die we tijdens de show ook met extra veel voordeel aanbieden."
"We maken er een gezellig spektakel van", aldus Arjan Groet. "We hebben koffie of frisdrank met een heerlijk broodje warme worst voor iedere bezoeker."
Men is van vrijdag 12 tot en met 14 oktober van harte welkom tijdens de grote occasionshow aan de Kievitstraat 18 in Den Helder. Zie voor meer informatie: www.groetauto.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 08:27