Rodi

Comfortabel wandelen met MBT

Marcel en Karin Janson van Janson Schoenen & Schoenmakerij. (Foto: Vincent de Vries / RM).

JULIANADORP - Over de functionele eigenschappen van MBT is al nauwelijks meer discussie. Steeds meer consumenten genieten dagelijks van het verregaande comfort van MBT. Ook vinden mensen in MBT een effectieve oplossing voor gewrichts- en rugklachten. En met de najaarscollectie toont MBT aan dat gezond en comfortabel lopen er ook nog een fantastisch uit kan zien.


Men heeft de keuze uit een groot aanbod wandelschoenen en laarsjes voor zowel dames als heren, in een kleurenpalet dat veel natuurtinten bevat. De materialen variëren van stevig en geolied nubuckleer in de casualcollectie tot luxe splitleer en prachtig volnerfleer in de dresscollectie.

Extra wandelcomfort

Met de modieuze aanvulling doet MBT absoluut geen concessies aan de functionaliteit. Karin Janson van Janson Schoenen & Schoenmakerij legt uit: "Alle modellen in de collectie beschikken over MBT's unieke en gepatenteerde zoolconstructie. Door de natuurlijke instabiliteit van die zool zoekt het lichaam actief naar balans en worden zowel de bewegings- als de houdingsspieren aan het werk gezet. Hierdoor verbetert de houding, worden spieren sterker en verminderen of verdwijnen gewrichts- en rugklachten. MBT-lopen kan zo de oplossing zijn voor lichamelijke ongemakken zoals bijvoorbeeld hielspoor." Met de modieuze collectie kan men dus op ieder moment en bij iedere gelegenheid aan een gezonder en sterker lichaam werken.
Kom zondag 14 oktober proeflopen tijdens het MBT-event van 11.00 tot 16.00 uur bij Janson Schoenen & Schoenmakerij aan Drooghe Bol 1021 in winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp, tel. 0223-647327. Wanneer men oude, bruikbare schoenen inruilt voor MBT schoenen, dan levert dat € 25,- korting op.

Artikel geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 - 11:40