Rodi

Vier Halloween in stijl met Kitty's Heksenketel

De laatste gadgets voor een goed Halloween-feest zijn te vinden bij Kitty's Heksenketel. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Het griezelfeest Halloween wordt steeds vaker gevierd. Zo ook in Den Helder en dan is Kitty's Heksenketel het juiste adres om te slagen. Kitty van der Stoop heeft de populariteit van het van oorsprong Amerikaanse feest in de loop der jaren zien toenemen. "Het wordt groots gevierd in de stad, maar ook verjaardagsfeesten worden nu in Halloweenstijl gevierd. Voor een sfeervolle aankleding of een mooi griezelkostuum kun je bij ons terecht."


In de aanloop naar Halloween is Kitty momenteel druk bezig met het omtoveren van een gedeelte van haar winkel in griezelige sferen. "We lopen nu al rond met de laatste gadgets op onze schouders: een duiveltje of spinnetje. Dat is erg leuk en daarnaast zijn we druk bezig om Kitty's Heksenketel in de juiste sfeer te brengen voor Halloween. Klanten kunnen bij ons prima slagen voor een kostuum, waarbij je bijvoorbeeld kan denken aan vampieren en skeletten. Uitgangspunt is dat de klant zich prettig voelt in het kostuum en daarom adviseren wij ook om tot een goed resultaat te komen. Verder hebben we accessoires zoals nep-bloed, schmink, heksenhoeden en nog veel meer." Naast kostuums en accessoires kan men bij Kitty's Heksenketel ook terecht voor grote en kleine bewegende griezelige poppen.
Wie geen tijd heeft om bij Kitty's Heksenketel langs te gaan in winkelcentrum Schooten Plaza, kan donderdagavond terecht op de markt in Den Helder en vrijdags op de markt in Hippolytushoef. Op beide markten is Van der Stoop te vinden met diverse feestelijke producten.
Kitty's Heksenketel is te vinden aan Vrede en Vrijheid 13 in winkelcentrum Schooten Plaza in Den Helder, tel. 0223-693023. Zie voor meer informatie: www.kittysheksenketel.nl en www.feestartikelenbestellen.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 19 oktober 2018 - 12:55