Rodi

'Nu midden tussen winkelend publiek'
Piet Karsten Woninginrichting verhuisd naar Beatrixstraat 82

Het team van Piet Karsten Woninginrichting voelt zich thuis in het nieuwe pand. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Slechts een week heeft de verhuizing geduurd, maar Piet Karsten Woningrichting heeft eindelijk de nieuwe vestiging aan Beatrixstraat 82 in gebruik genomen. Martin Karsten is wat blij met de nieuwe stek van het Helderse familiebedrijf. "We zitten nu midden tussen het winkelend publiek en dat is geweldig. Echter, het vertrouwde gevoel van onze zaak is gebleven. Het is echt Piet Karsten Woninginrichting 2.0 geworden."


De Zuidstraat en Piet Karsten Woninginrichting waren decennia aan elkaar verbonden. "De oude zaak had echter zijn beperkingen", stelt Martin. "Ons magazijn was een paar panden verderop gevestigd aan de Zuidstraat. Door de verhuizing naar de Beatrixstraat hebben we nu een inpandig magazijn en is de zaak 2,5 keer zo groot geworden. Het assortiment hebben we zodoende kunnen uitbreiden, maar je merkt het vooral aan het feit dat we nu ons aanbod nog beter kunnen tonen. We hebben hier de ruimte en dat merk je."

Eigen draai

Dat het vertrouwde Piet Karsten-gevoel is gebleven, komt mede door de inrichting van de nieuwe winkel. "Onze behangmuur rechts bij de entree is hetzelfde als vroeger. Sterker nog; de kasten zijn meeverhuisd evenals de trappen. Achterin hebben wij evenals aan de Zuidstraat de verfhoek geplaatst", zegt Martin. Met de verhuizing hebben Martin en zijn zus Kirsti wel duidelijk een eigen draai aan het familiebedrijf gegeven. "Tien jaar geleden namen wij de zaak over van onze ouders Piet en Lida. Aan de Zuidstraat stapten wij toentertijd in een onderneming die ingericht was door hen. Met de verhuizing naar de Beatrixstraat hebben wij onze eigen accenten aan de inrichting gegeven. Het vertrouwde gevoel is dus gebleven, maar dan echt 2.0."
De opening aan de Beatrixstraat moet gevierd worden en dus houdt Piet Karsten Woninginrichting diverse openingsaanbiedingen tot en met vrijdag 30 november. Zo klanten 20 procent korting op binnenzonwering, 20 procent korting op karpetten, 20 procent korting op gordijnstoffen en 10 procent korting op woonaccessoires. Daarnaast gratis ondervloer, plakplinten en bezorging bij de aankoop van alle harde vloeren en alle verf wordt gratis op kleur gemaakt.
Piet Karsten Woninginrichting is te vinden aan Beatrixstraat 82 in Den Helder, tel. 0223-615773. Zie voor meer informatie: www.pietkarsten.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 19 oktober 2018 - 08:34