Rodi

Mooi Werk Event, inspiratiemiddag ‘werken in de Zorg’

Ga op speeddate met de recruiters van 's Heeren Loo tijdens het Mooi Werk Event. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - 's Heeren Loo houdt zaterdag 3 november van 13.00 tot 17.00 uur het Mooi Werk Event op woonzorgpark Noorderhaven aan Eikenhout 310 in Julianadorp. Een middag vol inspiratie en informatie voor mensen die een baan zoeken waarin ze zichzelf blijven ontwikkelen en het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking.


Maak kennis met 's Heeren Loo, de interne opleidingen, banen, vacatures en enthousiaste medewerkers. De hele middag staan medewerkers klaar om je alles te vertellen over werken bij ’s Heeren Loo op locatie Noorderhaven, maar ook in de rest van de regio Noord-Holland. Wie weet zit er een mooie baan voor je tussen met, indien nodig, een passende opleiding. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo? Dan kun je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator.

Hemd van je lijf sessies

Ontmoet medewerkers die werken met de doelgroepen MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag), EMB (ernstig meervoudig beperkt), LVB (licht verstandelijk beperkt) en ouderen. Dit zijn medewerkers die werken op de verschillende locaties van ’s Heeren Loo, maar ook ambulant bij de mensen thuis. Vraag hen alles wat je wilt weten uit de dagelijkse praktijk.
Speeddate met recruiters

Laura en Jacqueline van personeelswerving stellen zich aan je voor. Neem jouw cv mee en ontdek samen welke functie het beste bij jou past.
Verken het terrein van Noorderhaven met de bolderwagen. Bij een woning of dagbestedingslocatie stap je uit om een kijkje te nemen. Tijdens de rondleidingen maak je kennis met cliënten.

Artikel geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 - 10:49