Rodi

Cursus mindful mediteren

DEN HELDER - Karin en Robert Gilhuijs gaan vanaf vrijdagavond 16 november van start met de cursus mindful mediteren en de vijf stappen naar verlichting in basisschool De Dijk aan Heiligharn 424 in Den Helder.


Een inspirerende cursus over de weg van innerlijke rust, verandering, loslaten en verbinding, waarbij vijf stappen je naar verlichting leiden. En als men het over verlichting heeft, dan gaat het over de geestelijke weg die iedereen te gaat afleggen, maar ook over de fysieke weg van verlichting, zoals verlichting van pijn, emoties en ziekten. In deze cursus gaan cursisten met onder andere speciale meditatieoefeningen leren hoe je los kunt komen van je gedachten en je lichaam en zal je ervaren hoe het je verder helpt in je leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata: vrijdag 16, 23, 30 november en 7, 14 december van 19.30 tot 21.30 uur. Neem voor meer informatie of opgave contact op met tel. 0223-522149. Zie ook: www.karoszorg.nl

Artikel geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 - 09:58