Rodi

Afvallen zonder lijnen bij Make It Easy

(Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Je wilt afvallen, maar toch heb je er moeite mee om op je gewenste gewicht te komen én te blijven. Wat zorgt ervoor dat je moeite hebt om succesvol af te vallen terwijl je wel precies weet wat er nodig is om gewicht te verliezen?


Bijna alles mogen eten en toch afvallen? Make It Easy kent het geheim en deelt het graag met jou! De methode doet in niets aan alle frustrerende diëten denken. Afvallen zonder Lijnen.....het kan echt! Make It Easy gaat je erbij helpen!
Om succesvol af te vallen is het essentieel om niet alleen het fysieke maar ook het mentale aspect aan te pakken. Make It Easy biedt deze gecombineerde aanpak! Het is namelijk bewezen dat één van de allerbelangrijkste aspecten voor succesvol gewichtsverlies de houding is die jij aanneemt ten aanzien van jouw doel om gewicht te verliezen.
De volledige overtuiging dat jij kunt afvallen is van groot belang. Veel mensen beginnen aan het zoveelste afvaltraject met hun vorige poging nog vers in hun geheugen...en dat is nu precies waar het gevaar loert! Het succes of juist het uitblijven ervan beïnvloedt jouw verwachting van het resultaat van je nieuwe afvalpoging. Niet voor niets heet de behandeling Afvallen zonder Lijnen!
Je staat nu aan het begin van nieuw én succesvol afvaltraject bij Make It Easy! Donderdag 8 november en 6 december Afvallen Zonder Lijnen in Julianadorp om 13.00 uur. Stoppen met roken? Ook door middel van Auriculo Therapie.
Make It Easy is te vinden in Julianadorp. Make It Easy Therapeute Evelien van der Vliet-van Straten, tel. 06-12297756.

Artikel geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 - 11:50