Rodi

Dilem-weken terug bij Van Dijk Optiek

JULIANADORP / HIPPOLYTUSHOEF - Van Dijk Optiek houdt net zoals vorig jaar de 'Dilem-weken'. Voor elke gelegenheid een bijpassende bril; dat is mogelijk sinds de introductie van de verwisselbare Veren van het merk Dilem.


Van zaterdag 27 oktober tot en met zaterdag 1 december houdt Van Dijk Optiek de Dilem weken. Van zaterdag 27 oktober tot en met zaterdag 17 november is de gehele collectie Dilem-veren en een groot gedeelte van de brillencollectie in huis in Julianadorp en in Hippolytushoef van dinsdag 20 november tot en met zaterdag 1 december. "Dilem - monturen worden gezien als de kameleon onder de exclusievere merkmonturen", aldus de optiek.

Aanbieding

Wie een nieuwe Dilem-bril koopt in de maand november, krijgt niet alleen het tweede setje, maar nu ook het derde setje veren cadeau. Plus een mooie korting op de glazen. Wie alleen een paar veren aankoopt, krijgt op het tweede setje vijftig procent korting. Extra zolang de voorraad strekt bij aankoop van een bril met Hoya kwaliteitsglazen een unieke Eye shaker ( de slimme brilreiniger); de Eyeshakerset bestaat uit een eyeshaker houder, cleaner en een speciale microvezeldoek.
"Loop gerust eens binnen in een van onze filialen voor een vrijblijvende afspraak". Van Dijk Optiek Julianadorp, tel. 0223-641582 of Van Dijk Optiek Hippolytushoef, tel. 0227-591057.

Artikel geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 - 15:40