Rodi

Opruiming Grando Keukens & Bad

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad in Den Helder levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken ze de wensen van de klant en is er altijd een keuken of badkamer die in de smaak valt. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en deze maand een aantrekkelijke actie: showroomopruiming met kortingen tot 70 procent!


Zij maken plaats voor de nieuwe collectie van 2019! Profiteer van kortingen tot 70 procent op diverse showroommodellen, zowel keukens als badkamers. Kijk voor alle showroommodellen op grando.nl/denhelder of ontdek het voordeel in de winkel.
Uiteraard kan men in november ook terecht voor een op maat gemaakte droomkeuken of -badkamer. Hierbij nemen de adviseurs uitgebreid de tijd om naar de klant te luisteren. De wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening met een persoonlijk advies. De nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt men uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.
Voor perfecte service is men bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. De klant wordt volledig ontzorgt. Grando Den Helder kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk.
Grando Keukens & Bad in Den Helder houdt zondag 4 november koopzondag aan Ravelijncenter 29 in Den Helder. Kom langs en raak geïnspireerd. Zie voor meer informatie en openingstijden: www.grando.nl/denhelder. Hier is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken, zodat de medewerkers alle tijd hebben om te adviseren.

Artikel geplaatst op donderdag 01 november 2018 - 14:57