Rodi

Gratis montage bij I-KOOK keukens Den Helder

DEN HELDER - De komende actiemaand van I-KOOK keukens staat in het teken van van gratis montage. Bij aankoop van een complete keuken ontvangt men een gratis montage van de nieuwe keuken.


Bij I-KOOK Den Helder kan men terecht met alle keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Eén aanspreekpunt, voor al jouw keukenzaken. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk.
Bij I-KOOK hoef je je geen zorgen te maken dat je te veel betaalt en weet je ook altijd wáár je voor betaalt. De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, vind je altijd de mooiste keuken voor de beste prijs. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koop je bij I-KOOK zekerheid. De zekerheid van een lang en plezierig keukenleven.
Bij de zoektocht naar een nieuwe keuken word je bijgestaan door een keukencoach. Je wordt op persoonlijke en transparante wijze gecoacht bij het vinden van een betaalbare keuken, die geheel voldoet aan al jouw wensen. Jouw persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt. Elke keukencoach wordt ondersteund door een zeer solide organisatie waardoor afspraken altijd worden nagekomen, zónder verrassingen achteraf.
Voordat je een bezoek brengt aan de moderne, ruime showroom kun je op www.i-kook.nl al een hoop inspiratie opdoen. Je krijgt niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment en de mogelijkheden, maar je kunt jouw droomkeuken direct vormgeven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt jouw complete keukendroom tot leven gewekt. Ontwerp zelf de keuken, voeg relevante elementen als ramen en deuren toe en vind de ideale indeling voor alle keukenapparaten en -accessoires, die niet mogen ontbreken.
I-KOOK in Den Helder is zondag 4 november geopend tijdens een koopzondag aan Ravelijncenter 31 in Den Helder. Nieuwsgierig geworden? Neem de maten van je keuken mee en bezoek snel de showroom van I-KOOK Den Helder of maak een afspraak via www.i-kook.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 02 november 2018 - 14:58