Rodi

'Elke relatie is gebaseerd op goed vertrouwen'
Scheffer Witgoed al dertig jaar een begrip in Noordkop

Marian en Theo Scheffer van Scheffer Witgoed. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Scheffer Witgoed is al weer dertig jaar een begrip in Den Helder en omstreken. De grootste witgoedspecialist van de Kop van Noord-Holland heeft dan ook een naam opgebouwd, weet eigenaar Theo Scheffer. "Wij hebben een trouwe klantenkring, waardoor we inmiddels verschillende generaties van dezelfde familie als klant mogen rekenen. Dat beschouw ik ook als het grootste compliment wat je als ondernemer kunt krijgen."


Dat klanten de witgoedspecialist weten te vinden, komt ook omdat Scheffer Witgoed sinds de start is gevestigd aan Bedrijfsweg 3H in de Schooten. "Eind jaren '80 begon ik hier samen met mijn vader Ben onze zaak", vertelt Theo. "Hij nam de verkoop voor zijn rekening, terwijl ik de bezorging op me nam. Gaandeweg groeide het bedrijf tot wat het nu is en zodoende was er ook de mogelijkheid om personeel aan te nemen voor de bezorging."
In al die jaren heeft Theo het bedrijventerrein van de Schooten zien veranderen. Wat echter altijd hetzelfde is gebleven, is de werkwijze van Scheffer Witgoed. "Wij besteden extra aandacht aan de service en dat is gelijk het grootste verschil wat ik kan noemen ten opzichte van de webshops. Ik merk dat klanten ons daarom roemen en onze werkwijze wordt ook door de leveranciers opgemerkt. Miele heeft ons verkozen tot hoofddealer, waaruit blijkt dat wij aan de hoge eisen voldoen die zij stellen."
Waar Scheffer Witgoed trouw is aan haar werkwijze, kiest de familie Scheffer ook al jaren voor Den Helder op Zondag. "Ik heb al jaren contact met media-adviseur Mariska Snoek en redactrice Joke Bos is ook regelmatig bij ons langs geweest voor een artikel. Net zoals met onze klanten geldt wat mij betreft dat elke relatie gebaseerd is op goed vertouwen."
Scheffer Witgoed is te vinden aan Bedrijfsweg 3H in Den Helder, tel. 0223-636864. Zie voor meer informatie: www.schefferwitgoed.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 09 november 2018 - 11:02