Rodi

Paranormale avond Aurora

DEN HELDER – Het spiritueel centrum Aurora heeft woensdag 14 november medium Corrie Sorber uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd in de Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. Om 20.00 uur gaat de paranormale avond van start. Entree niet-leden € 7,-. Donateurs € 5,-.


Het medium Corrie Sorber heeft de laatste jaren bekendheid verworven in Noord-Holland. Zij geeft onder andere openbare avonden voor Harmonia in Alkmaar en La Vida in Beverwijk. De recensies van andere paranormale verenigingen zijn uitstekend.
Sorber is een ‘klassiek medium’. Zij stelt zich open voor gidsen van gene zijde, brengt de informatie op een praktische en nuchtere wijze naar de aanwezigen in de zaal. Haar boodschappen worden altijd herkend. Recentelijk was zij succesvol aanwezig op de paranormale beurs in Motel Den Helder.
De avond van 14 november zal ik het teken staan van helderziende waarnemingen aan de hand van foto’s en voorwerpen. Op deze manier kan zij persoonlijke situatie op een heldere manier in beeld brengen. Zie voor meer informatie. https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op donderdag 08 november 2018 - 10:24