Rodi

Tankbeurt bij AVIA XPress Ambachtsweg : korting én altijd prijs

Tankstation AVIA Xpress is open en klanten profiteren van diverse lucratieve acties! (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER – Het tankstation AVIA XPress aan de Ambachtsweg bij Autobedrijf J&S is open en klanten profiteren daarom vanaf donderdag 15 tot en met 18 november van diverse lucratieve acties. Op elke moment van de dag de auto voltanken. Dat is pas makkelijk!


Dat de AVIA XPress aan de Ambachtsweg open is, wil AVIA Marees niet ongemerkt voorbij laten gaan. Automobilisten tanken van 15 tot en met 18 november tot 25 cent korting per liter. Maar dat is nog niet alles! Altijd prijs met het Rad van Avontuur na een tankbeurt op vrijdag 16 en zaterdag 17 november van 11.00 tot 17.00 uur, uitgereikt door de dames van het AVIA promotieteam. Klanten kunnen bij de onbemande AVIA XPress 24 uur per dag terecht voor euro 95, diesel, super clean en multipower diesel.
Eva Louwe van Autobedrijf J&S is blij met de komst van het nieuwe tankstation AVIA XPress. "Wij zien het echt als toegevoegde waarde voor het industrieterrein waar wij gevestigd zijn. Het is hier de afgelopen jaren drukker geworden en dit nieuwe tankstation voegt dus echt wat toe. Een mooie bijkomstigheid is dat wanneer mensen moeten tanken, ze bijvoorbeeld gelijk een ruitenwisser of lampje kunnen laten vervangen bij ons in de garage."
De komst van het nieuwe tankstation is mogelijk geworden dankzij de samenwerking die Autobedrijf J&S en AVIA Marees zijn aangegaan. Louwe: "Tijdens de bouw kwamen wij er achter dat AVIA dezelfde werkwijze heeft als wij, het persoonlijke is ook bij hen erg belangrijk. Dat is fijn om te ervaren en daarom past het nieuwe tankstation goed bij ons autobedrijf."
Tip voor de zakelijke ondernemer. Vraag naar de voordelen van de Combineer de AVIA tankpas, en/of waspas, daar is veel voordeel én gemak te halen. Wie interesse heeft in de AVIA tank- en waspas, kan contact opnemen via tankpas@aviamarees.nl of tel. 06-10061023.
Tot ziens bij AVIA XPress aan Ambachtsweg 4 in Den Helder bij Autobedrijf J&S.

Artikel geplaatst op vrijdag 09 november 2018 - 16:36