Rodi

Kerstworkshop voor creatieve kids!

Creatieve kinderen kunnen meedoen aan de kerstworkshops van Triade. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De donkere maand voor kerstmis is aangebroken. Voor de vaak drukke decembermaand begint, organiseert Triade twee leuke kerstworkshops voor kids op woensdag 14 en 21 november van 15.00 tot 17.00 uur.


Tijdens deze twee workshops kun je kiezen welke decoratie je graag wil maken. Docent Geertje Tjalma brengt kinderen de basistechnieken bij van het beeldhouwen. Kinderen maken tijdens de workshop een mooi kerstbeeldje. Te denken aan bijvoorbeeld een dier uit de kerststal. Maar je kan ook kiezen om iets moois te maken voor in de kerstboom. Docent Regula Maria Muller is een specialist in het werken met kralen. Met kralen en andere materialen maakt zij een opvallend item voor in de boom.
Je maakt een keuze per workshop wat je wil maken. Doe je mee aan beide dagen dan kun je zowel een beeldje maken als een mooie kerstboomversiering. Ben je tussen de 4-12 jaar? Eén workshop van 2 uur kost €15,- (14 of 21 november), twee workshops van 2 uur: €22,50 (14 én 21 november). Schrijf je in via www.triade-denhelder.nl/beeldend voor één of twee leuke kerstworkshop(s).

Artikel geplaatst op vrijdag 09 november 2018 - 10:14