Rodi

'Het makelen is zó leuk, dat we nog lang niet stoppen'
Makelaardij F.H. Buurman tweeëndertig jaar actief

Frans en Anneke Buurman van Makelaardij F.H. Buurman. (Foto: Vincent de Vries / RM)

JULIANADORP - Ruim tweeëndertig jaar werken Frans en Anneke Buurman samen voor Makelaardij F.H. Buurman en daar zijn zij vast van plan om nog een behoorlijk aantal jaren aan vast te plakken. "Wij vinden ons werk, het makelen, zó leuk dat we voorlopig nog lang niet willen stoppen", zegt Frans Buurman stellig. Goed nieuws voor trouwe en nieuwe klanten van de all-round makelaardij die sinds jaar en dag gevestigd is in Julianadorp.


Makelaardij F.H. Buurman startte 1 februari 1986, waarbij het echtpaar in het begin vanuit huis werkte in Vogelzand. Later werd dat de Langevliet 36 en vervolgens betrokken zij een pand aan het Loopuytpark naast café Koenen en sinds een paar maanden is de makelaardij te vinden in het voormalige VVV-kantoor van Julianadorp. "Daar zitten we inmiddels goed op onze plek op een mooie locatie, die straks nog beter aan te rijden is als de ontsluitingsweg afgemaakt wordt."

Dag en nacht

In al die jaren hebben Frans en Anneke de nodige veranderingen meegemaakt. Zo zijn klanten tegenwoordig kritischer dan vroeger. "Mensen zoeken tegenwoordig veel meer uit. Dat heeft zijn voor- en nadelen, zonder dat ik daar een oordeel over geef. Daarnaast is het tegenwoordig gebruikelijk dat je als makelaar dag en nacht bereikbaar moet zijn. Wij voldoen daar zonder morren aan, maar het is een groot verschil met hoe wij vroeger werkten."
Doelgroep

Een ander verschil is de wijze van het onder de aandacht brengen van nieuwe woningen. "Dat gaat nu digitaal via onze website. Exclusieve woningen brengen wij echter nog steeds onder de aandacht in Den Helder op Zondag, omdat er nog steeds mensen zijn die deze informatie niet online bekijken. Via de zondagskrant bereiken wij deze doelgroep dan wel."
Makelaardij F.H. Buurman is te vinden aan Van Foreestweg 37 in Julianandorp, tel. 0223-645500. De allround makelaardij is gespecialiseerd in verkoop, aankoop, taxaties, huur en verhuur, recreatiewoningen. Zie voor meer informatie: www.makelaardijfhbuurman.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 09 november 2018 - 10:44