Rodi

Black Friday bij Groetauto
Hoge korting als goed begin van de feestmaand

Het is Black Friday bij Groetauto. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - In Amerika is Black Friday al jaren een traditie. Op deze dag bieden veel winkeliers hun producten aan met hoge korting als begin van de feestmaand. "Bij Groetauto aan de Kievitstraat in Den Helder gaan we ook een heuse Black Friday, Saturday en Sunday organiseren waarbij we hoge kortingen geven op splinternieuwe Peugeot en Hyundai modellen", aldus Arjan Groet van het bekende familiebedrijf.


De modellen waarop flinke kortingen worden gegeven zijn bijvoorbeeld een Hyundai Kona 120 pk essence, Hyundai Tucson comfort, Hyundai Ioniq comfort hybride automaat, Peugeot 108 acces, Peugeot 208 like en Peugeot 2008 active. "We gaan tot wel € 7340,- korting geven op een nieuwe auto, we hebben financieringen met maar 1,9 procent rente of u kunt gebruik maken van de 50/50 deal. Plus, u kan heel voordelig weg rijden in een nieuwe auto met een private lease contract! Mocht u als ondernemer toe zijn aan een nieuwe bedrijfswagen, dan krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen zelfs 25 procent korting en een financial lease contract over zestig maanden tegen 0 procent rente!"

Voordelige occasions

"Kortom aan iedereen is gedacht", roept Arjan Groet. "En mocht u niet in de markt zijn voor een splinternieuwe auto, dan kan u altijd een van onze 120 streng geselecteerde occasions heel voordelig aanschaffen tijdens ons Black Friday Showweekend!"
Black Friday, Saturday en Sunday is vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november bij Groetauto aan de Kievitstraat in Den Helder. Zie voor meer informatie: www.groetauto.nl

Artikel geplaatst op donderdag 15 november 2018 - 12:47