Rodi

Nu nóg meer keuze bij Eyelove Brillen DA Buurman

Gery, Dorien, Sanne, Bianca en Anneke van DA Drogisterij & Parfumerie Buurman. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Prijsvechter Eyelove in Den Helder bij DA Buurman aan Beatrixstraat 80 is vernieuwd en heeft nu een extra grote collectie van het snelgroeiende brillenbedrijf. Voortaan kunnen klanten kiezen uit 450 monturen uit de nieuwste collectie, dat is twee keer zo veel als voorheen. Eyelove wil de komende periode nog meer bestaande verkooppunten mee gaan uitbreiden, want er blijkt veel animo voor te zijn.


De nieuwe verkooppunten van Eyelove zijn twee keer zo groot en hebben de nieuwste collectie brillen. Veel monturen zijn nu ook leverbaar in verschillende kleuren. Dit is iets waar door veel klanten om werd gevraagd. Door de grotere verkooppunten kan Eyelove meer klanten tegelijk helpen. Het brillenbedrijf verwacht hierdoor nog harder te groeien. Eyelove zag het aantal klanten alleen dit jaar al met 34 procent toenemen. Dit kwam onder andere door de reclamecampagne met René Froger, die zorgde voor een enorme naamsbekendheid. Ook succesvolle montuurcollecties en mond-op-mond-reclame hebben ervoor gezorgd dat Eyelove in de afgelopen jaren flink is gegroeid.
Eyelove verkoopt ieder jaar ruim 200 duizend brillen en dankt zijn populariteit aan de vaste lage prijzen voor brillen. Een complete multifocale bril kost standaard 99 euro en voor een bril op sterkte 49 euro inclusief een gratis oogmeting. Dat is een fractie van de prijs die traditionele opticiens en optiekketens rekenen. Hiermee heeft Eyelove binnen enkele jaren een marktaandeel weten te bemachtigen van maar liefst 7 procent.
Eyelove is een prijsvechter in de brillenmarkt en verkoopt in Nederland, België en de Verenigde Staten brillen tegen vaste lage prijzen via 165 shop-in-shops in apotheken en winkels. Bij ieder verkooppunt kunnen klanten kiezen uit honderden monturen en wordt er gratis een oogmeting verricht middels geavanceerde oogmeetapparatuur. Door kwalitatief hoogwaardige brillen te verkopen tegen lage prijzen, wist Eyelove binnen enkele jaren in Nederland een marktaandeel van ruim 7 procent op te bouwen.
Men vindt Eyelove Brillen in Den Helder bij: DA Drogisterij & Parfumerie Buurman aan Beatrixstraat 80 en Drogisterij & Parfumerie Verberne aan Vrede en Vrijheid 5.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 november 2018 - 08:48