Rodi

Kerstbomen bij Tuincentrum De Stolp

JULIANADORP - Tuincentrum De Stolp in Julianadorp is zaterdag 24 november van start gegaan met de verkoop van Kerstbomen. Hiermee luiden zij de gezellige Kerstperiode in. Het assortiment aan geurende kerstbomen is, net als voorgaande jaren, weer groot en bovendien zeer scherp geprijsd. Dit jaar zijn er prachtig bomen uit Denemarken, Duitsland en België. Stuk voor stuk schitterende exemplaren; persoonlijk uitgezocht en gelabeld.


Een mooie Nordmann heeft men al vanaf € 12.50. Elke Nordmann, Picea Conica, Picea Amorica of Nobilus is op maat of in een pot verkrijgbaar. De bomen kunnen rustig worden uitgezocht in de overdekte winkelruimte en er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. De klant krijgt de boom gratis ingepakt mee naar huis. Ondertussen kunnen de kinderen een gratis ritje maken op het beweegbare paard of een rondje in de helikopter. Voor ieder wat wils.
Overige kerstprodukten: Tevens verkopen ze kerstboomstandaards, in groot en klein formaat, die op een snelle manier de boom in één handeling recht plaatsen. Kruizen zijn er ook. Deze kan gratis onder de boom vastgezet kan worden. Mini-boompjes, besdragende planten en decoratiegroen is ook te verkrijgen. De Stolp is ook uitgebreid in vogelstrooivoer, afdekgronden, compost, schors en haardhout.
Kortom, voor een aanloop naar een sfeervolle, gezellige kerst met een mooie boom moet men bij Tuincentrum De Stolp aan Schoolweg 78 in Julianadorp zijn.
Ook voor vuurwerk kan men, zoals vanouds, bij De Stolp terecht. Stef van den Berg geeft vrijdag 28 December een spectaculaire vuurwerkshow met aansluitend verkoop van vuurwerk. Kijk voor details en het assortiment op: www.stefvandenberg.nl

Artikel geplaatst op zondag 25 november 2018 - 09:36