Rodi

PowerView Motorisation bij Thuisin van Brederode

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Met PowerView Motorisation van Luxaflex wordt 's werelds mooiste raambekleding nu ook de intelligentste. Met dit innovatieve draadloze systeem kun je alle Luxaflex PowerView-raamdecoraties laten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. Een perfecte lichtinval, energie-efficiëntie, dagelijks gemak – PowerView zorgt er automatisch voor!


Met de Pebble-afstandsbediening of de Surface-afstandsbediening die op de muur wordt gemonteerd, kun je snel, met één druk op de knop, een enkele raamdecoratie op batterijen of groepen raambekleding afstellen.
Zoekgeraakte afstandsbedieningen behoren tot het verleden want nu kun je je raamdecoraties handig bedienen via je tablet of smartphone. Met de PowerView App stel je jouw raambekleding met één vingerbeweging af in de gewenste positie.
Bijna alle PowerView raamdecoratie werkt op batterijen, en zijn daardoor gemakkelijk te installeren, onderhouden en bedienen. De batterijen zitten verborgen achter de bovenrail en daardoor blijft de schoonheid van de raamdecoratie behouden. Uiteraard is de gemotoriseerde raamdecoratie ook aan te sluiten op netstroom.
PowerView Motorisation is beschikbaar in combinatie met het assortiment aan verfijnde stoffen, kleuren en materialen van Luxaflex, de Europese leider in raamdecoratie Kom naar de showroom van Thuisin van Brederode aan Ravelijncenter 1 om Luxaflex PowerView Motorisation zelf te ervaren!

Artikel geplaatst op vrijdag 30 november 2018 - 09:31