Rodi

Het Pandahuis nieuwste aanwinst SchootenPlaza

Afhalen en thuis laten bezorgen kan bij Het Pandahuis. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Het Pandahuis is de nieuwste aanwinst van winkelcentrum SchootenPlaza. Chinees-Indische specialiteiten kunnen nu afgehaald en thuisbezorgd worden vanaf Baljuwstraat 9 in Den Helder. Eigenaar Feng Chen is blij dat zijn zaak eindelijk open kan, want na een forse verbouwing wil hij de Schooten en de rest van de marinestad kennis laten maken met Het Pandahuis. "Wij zitten hier op een geweldige locatie aan de buitenkant van het winkelcentrum waar je gratis kan parkeren."

Voor het echtpaar Chen breken spannende tijden aan, want hoewel zij genoeg ervaring hebben in de horeca, is het opstarten van een eigen zaak nieuw voor hen. Feng: "Wij zijn weliswaar starters, maar ik heb dertien jaar ervaring als kok. Mede daarom weten wij waar we op moeten letten en hoe we de kwaliteit kunnen leveren die we ze zelf voor ogen hebben. Met het oog op een juiste prijs-kwaliteitverhouding hebben wij een mooi en uitgebreid menu samen kunnen stellen."

Overzichtelijk

Het menu van Het Pandahuis biedt vanzelfsprekend bekende gerechten zoals Babi Pangang, Foe Yong Hai en Tjap Tjoy. "Wij hebben gekozen voor een overzichtelijk menu, waardoor klanten in één oogopslag kunnen vinden wat ze zoeken én of het bijvoorbeeld pittig is doormiddel van een pepertje voor het gerecht." Volgens Feng zijn de 'Panda' noedels iets wat iedereen eens uit zou moeten proberen. "Dat kun je alleen bij ons bestellen. Eg lekker." Naast afzonderlijke gerechten is het ook mogelijk om te kiezen uit een combinatie-gerecht of een Rijsttafel vanaf 29,50 euro.
Het Pandahuis is te vinden aan Baljuwstraat 9 in winkelcentrum SchootenPlaza in Den Helder, tel. 0223-613289. Open van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Bezorgtijden van 17.00 tot 20.30 uur.

Artikel geplaatst op vrijdag 30 november 2018 - 13:38