Rodi

Met uitgebreid assortiment DekaMarkt klaar voor de feestdagen

Medewerkster Demi toont de wijnen van The Collection die DekaMarkt speciaal voor de feestdagen in het assortiment heeft opgenomen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - DekaMarkt de Schooten is klaar voor de feestdagen. Het assortiment van de supermarkt in winkelcentrum SchootenPlaza is extra feestelijk en uitgebreid, weet supermarktmanager Marcel Jong. "Naast vele nieuwe en verrassende producten, blinken we uit in de producten die tijdens de feestdagen echt niet mogen ontbreken: wat te denken van ons zeer uitgebreide gourmet assortiment? Maar ook onze heerlijke wijnen, verse groente en fruit, de allerlekkerste toetjes en ons uitgebreide broodassortiment. En u kunt onze medewerkers gerust om advies vragen als u geen verstand heeft van wijn."


DekaMarkt besteedt vanzelfsprekend ook aandacht aan het vleesassortiment, zo blijkt uit de woorden van Jong. "Ons vlees komt veelal uit eigen, ambachtelijke slagerij. Kijk vooral ook naar ons luxe vleesassortiment dat u kunt bestellen voor de feestdagen. Vraag onze medewerkers naar de speciale folder voor een compleet overzicht van het aanbod." De supermarkt is daardoor volgens Jong niet meer weg te denken uit het Helders winkelcentrum. "Bij ons staan verse en kwalitatief hoogstaande producten hoog in het vaandel. De beste kwaliteit voor de beste prijs."
Naast het uitgebreide assortiment tijdens de feestdagen, voert DekaMarkt ook diverse spaaracties. "Jaarlijks zijn het er minimaal vijf. Klanten kunnen dan sparen voor bijvoorbeeld mooi servies, glazen, handdoeken of gratis toegangskaartjes voor Artis in Amsterdam. Op dit moment loopt bijvoorbeeld de Walra actie. Onze klanten krijgen bij elke € 5 aan boodschappen een zegel en bij een volle spaarkaart en een geringe bijbetaling sparen zij voor een heel smaakvol servies. Leuk voor tijdens de feestdagen!"
De jaarlijkse Artis actie is ook zeer geliefd, zo stelt Jong. "Onze klanten wachten er ieder jaar weer op. En we stellen ze niet teleur, want ook in 2019 kunnen onze klanten weer sparen voor gratis toegangskaarten voor de bekendste dierentuin van Nederland. De actie start zondag 20 januari en loopt tot en met zaterdag 9 maart." Het nieuwe jaar wordt sowieso feestelijk, want DekaMarkt bestaat in 2019 precies 70 jaar en dat gaan ze uitgebreid vieren met de klanten. "Dat doen we met heerlijke producten, leuke acties en zeer aantrekkelijke prijzen. Mis dit daarom niet!"

Artikel geplaatst op vrijdag 14 december 2018 - 10:13