Rodi

Vuurwerkcentrum Den Helder in Tuincentrum Den Helder

DEN HELDER - Vuurwerkcentrum Den Helder zit continu bovenop de laatste trends op vuurwerkgebied en ook dit jaar vindt men bij hen de nieuwste effecten en leukste trends. Door rechtstreekse import vanuit China, in samenwerking met Rubro vuurwerk, houden zij de prijzen extreem laag! Profiteer dus niet alleen van de laagste prijs. Maar profiteer ook direct van het beste, mooiste en meest spectaculaire vuurwerk op de Nederlandse markt.


Men is bij hen aan het goede adres voor het grootste vuurwerk assortiment van onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, vuurpijlen en natuurlijk al het jeugd vuurwerk! Niet alleen biedt Vuurwerkcentrum Den Helder een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens het aller zwaarste vuurwerk van Nederland. Met merken als Heavy legend, Event elite brand, Rubro Adventurers, de Blits lijn en de Special Forces series met het compound vuurwerk.
Vuurwerkcentrum Den Helder biedt in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Zij hebben een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen in zit.
Zij zijn een erkend verkooppunt van de organisatie 'VuurwerkCheck': al het vuurwerk voldoet aan alle veiligheidseisen! Ook dit jaar staat veilig gebruik van vuurwerk weer voorop en daarom bied Vuurwerkcentrum Den Helder de vuurwerkbrillen weer gratis aan bij iedere bestelling en stimuleert het gebruik van een aansteeklont.
De pijlenstandaard die dit jaar verplicht is bij aankoop van vuurwerkpijlen gaan voor inkooprijs bij iedere bestelling. Zo stimuleren zij het veilig afsteken van vuurwerk, lees ook altijd goed de instructies op de verpakking of vraag instructie aan een van de vakkundige vuurwerkspecialisten. Denk daarbij niet alleen om jezelf maar ook om anderen. Als je alleen buiten wil kijken, dan is het ook beter om een vuurwerkbril te dragen. Zorg dat je verantwoord met vuurwerk omgaat zodat iedereen kan blijven genieten van een prettige jaarwisseling.
Bestel snel en kom het vrijdag 28, zaterdag 29 of maandag 31 december afhalen. Omdat 30 december op een zondag valt, wordt er dan geen vuurwerk verkocht. Wel kun je deze dag nog vuurwerk bestellen in het tuincentrum van 11.00 tot 17.00 en de volgende dag afhalen. Het vuurwerk wat het hele jaar verkocht mag worden staat al in de winkel. Tijdens de verkoopdagen is de normale uitgang de ingang voor het vuurwerk. Dat scheelt tijd en omdat ze met afhaalblokken werken staat je vuurwerk bij voorbestellen al voor je klaar. Bij voorbestellen gelden ook nog eens extra kortingen en maak je kans op gratis vuurwerk.
Kom het assortiment bekijken en bestellen bij Tuincentrum Den Helder of bestel direct online op www.vuurwerkcentrumdenhelder.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 21 december 2018 - 14:56