Rodi

Vuurwerkbeleving bij Vaarshop van Kalsbeek
De vuurwerkspecialist heeft het weer in huis!

Sjoerd van Kalsbeek bij het grote aanbod vuurwerk. (Foto: Vincent de Vries/RM)

DEN HELDER - De bunkers aan de Ambachtsweg 10 zijn weer tot de nok aan toe gevuld en in de winkel aan de Zuidstraat 90 is de vuurwerkbeleving dit jaar optimaal. De gebroeders Sjoerd en Bert van Kalsbeek - eigenaars van de gelijknamige vaarshop - hebben alleen maar 'het beste van het beste' in huis. "We verkopen al zo lang vuurwerk, dat we inmiddels wel weten waar Abraham de mosterd haalt. Naast een heel grote keuze uit het mooiste vuurwerk, gaan we ook voor puur en veilig."


De verkoop vindt vrijdag 28 zaterdag 29 en maandag 31 december plaats, maar vanaf heden zijn de online kanalen via de webshop van Van Kalsbeek wagenwijd geopend. In de winkel aan de Zuidstraat kunnen de liefhebbers het bestelformulier invullen, maar ook van tevoren zien en beleven wat ze kopen. Op kleine mini LCD-schermpjes is te zien wat de effecten van het vuurwerk zijn. Wie bovendien de 3D bril opzet, kan het bijna ruiken! "Zo weet je exact wat je in huis haalt", stelt Sjoerd van Kalsbeek, die nog een noviteit weet te melden. "Wij zijn een van de eerste vuurwerkverkopers die de zogenaamde 'Compound Boxen' aanbieden. Deze boxen zijn fabrieksmatig doorgelont. Je hoeft een compound dus maar één keer aan te steken en alle cakes gaan na elkaar vanzelf af. Zelf de lonten aan elkaar verbinden is er niet meer bij. De cakes in een compound zijn bevestigd op een onderplaat, waardoor het omvallen van een cake uit de box ook niet meer kan gebeuren. Wel zo veilig dus!" Om de veiligheid extra te waarborgen krijgen klanten bij de aankoop van vuurpijlen een gratis lanceerinstallatie aangeboden. Elke online bestelling levert een gratis vuurwerkbril op.

Gratis vuurwerk

Wie in de winkel in de Zuidstraat een voorproefje neemt op de bestelling, maakt tevens kans op het winnen van vuurwerk. Sjoerd: "Wij zijn op zoek naar de echte krachtpatsers. Degenen die het langst twee boxen vuurwerk omhoog houden, maken kans op vuurwerk ter waarde van respectievelijk 100, 90 en 50 euro. We dagen iedereen uit zich van zijn sterkste kant te laten zien."
Kijk op de vernieuwde website of in de winkel naar het grote aanbod bij vuurwerkspecialist Van Kalsbeek. Wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van 'het beste van het beste'!
www.vaarshopvankalsbeek.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 21 december 2018 - 09:52


Reacties (0)


Reageer