Rodi

‘We bieden verbeteringen voor het leven in en om het huis’
2Progress opent showroom

Raymond Nolan van 2Progress helpt de consument met verbeteringen voor het leven in en om het huis. (Foto: Vincent de Vries/RM)

DEN HELDER - Smart Home? Huisautomatisering? Langzaam maar zeker komt er meer interesse naar de mogelijkheden van de vele apparaten die er beschikbaar zijn. Of je nu tijd, geld en energie wil besparen of gewoon meer comfort en veiligheid wil beleven. Er zijn producten genoeg op de markt. Zoveel zelfs, dat de gemiddelde consument vaak de bomen door het bos niet meer ziet. De zoektocht naar de artikelen die bij de individuele wensen passen kan een obstakel zijn en frustrerend leiden naar een verkeerde of teleurstellende aankoop.


Raymond Nolan van 2Progress weet daar alles van. Met een achtergrond in de ICT spreekt hij uit ervaring. “Ik ben me gaan verdiepen in bijna alles wat er te verkrijgen is op het gebied van huisautomatisering. Intussen vroeg ik me ook af waarom we al niet veel meer gebruik maken van de aanwezige middelen. Zeker op de particuliere markt. Denk aan zaken als rook-, vocht- en Co-melders, toegangscontrole, bewegingsdetectie, alarm, klimaat- en energiebeheersing, verwarming, verlichting, geautomatiseerde raambekleding/zonwering, robotstofzuiger, gazonmaaier, tuinbesproeiing en nog veel meer. Hoe handig is het bijvoorbeeld om bij alleenwonende ouderen te weten dat alles onder controle is, door middel van een signaal op je telefoon? Op die manier word je meteen gerustgesteld. Ook vakantiehuizen of (monumentale) panden zijn eenvoudig in te richten. Een slimme manier om op afstand te weten dat er geen ongenode gasten binnen zijn geweest omdat de huizen veilig op slot zitten."

Doel

2Progress heeft als doel haar klanten op maat te helpen met verbeteringen van het leven in en om het huis. Voor veel producten/systemen is een veilig thuisnetwerk wel belangrijk. Indien dat niet het geval is, kan 2Progress helpen, omdat een straat aan ervaring in de ICT aanwezig en beschikbaar is. "Ik ben met 2Progress actief in het middensegment. Mijn doel is het helpen van mensen naar de mogelijkheden die ze hebben. Van alle apparatuur die er op de markt is, heb ik bijna alles getest of ben ik nog aan het testen. Fibaro is naar mijn inziens het meest gebruiksvriendelijke en betrouwbare systeem in het totale plaatje. Het werkt met veel producten van derden, onder andere met Apple HomeKit, 'Siri', Amazon, Echo, 'Alexa', Google Home, 'Hey Google', Honeywell en HUE Philips. Voor Fibaro Benelux is 2Progress dan ook gecertificeerd partner, servicecenter en leverancier in Noord-Holland."
Showroom

Nu de showroom aan de Torplaan 2D gereed is, hoopt Nolan mensen te kunnen enthousiasmeren en laten ervaren hoe toegankelijk en eenvoudig het is om het eigen huis op slimme wijze comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken. "Ik werk louter op afspraak omdat ik goed naar de klant wil luisteren." Op de maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur kunnen afspraken worden gemaakt. Verder kan men er terecht voor vragen, opdrachtenafhandeling en bestellingen. "Ik nodig iedereen van harte uit om kennis te komen maken met de vele mogelijkheden én te worden verrast", besluit de doorgewinterde ICT-specialist.
Ontdek ook wat 2Progress kan betekenen op gebied van vormgeving en automatisering. Bel 0223-694028 / 0611515284. www.2progress.nl &www.privegemak.nl & www.slimmerkan.nl

Artikel geplaatst op zondag 30 december 2018 - 12:13

Foto's