Rodi

Verantwoord afvallen met Cure4Life

Angelique Visser van Cure4Life. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Veel mensen hebben in het nieuwe jaar het goede voornemen om wat kilo's af te vallen. Dat eerste lukt meestal wel, maar dan is het zaak om het gewichtsverlies blijvend én stabiel te houden. Angelique Visser van Cure4Life weet raad als het om verantwoord afvallen gaat. "De meeste mensen vallen wel af, maar vaak zitten ze net zo snel weer op het oude gewicht of daar zelfs boven. Met de verantwoorde voedingsprogramma's van Cure4Life gaan we samen aan de slag om een verandering van leefwijze te bewerkstelligen."


Voedingsconsulent Visser weet waar ze het over heeft, want ze worstelde in het verleden zelf met haar gewicht. "Dan probeer je van alles uit, wat kortstondig succes biedt maar niet dé oplossing is. De aanpak van Cure4Life is wat dat betreft anders. Aan de hand van een voedingsprogramma werken we voor een langere periode gericht aan het afvallen gekoppeld aan een verandering van leefwijze. Hierbij is er ondersteuning van een medisch team, waardoor het een op maat gemaakt programma is. Gekoppeld aan normale voeding bewerkstellig je zodoende een patroon wat voor iedereen vol te houden is."
Iedere cliënt van Visser krijgt een intakegesprek, waarbij de stappen worden doorgenomen en verschillende tests worden afgenomen. "Allereerst kijken we hoe je er voor staat aan de hand van een urinetest, afname van mondslijmvlies en een bloedtest. Vervolgens wordt er een beweegplan opgesteld, want gezonde voeding is belangrijk maar bewegen natuurlijk ook. In het pand waar ik gevestigd ben zit ook Yogastudio en personal trainer, waardoor de drempel nog lager is."
Cure4Life is te vinden aan Pastoor Koopmanweg 3 in Den Helder, tel. 06-23461096. Zie voor meer informatie: www.cure4life.eu

Artikel geplaatst op vrijdag 04 januari 2019 - 13:11