Rodi

Helders medium bij Aurora

DEN HELDER – Helders medium Ben Paus is woensdag 16 januari door Aurora uitgenodigd voor een avond in buurtcentrum De Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De avond begint om 20.00 uur. Entree is € 7,-.


Paus is regelmatig te vinden op paranormale beurzen en de binnenstad. Paus maakt kaarsen, kaarten en spreuken voor bijzondere gelegenheden die hij op paranormale avonden aan de aanwezigen in de zaal geeft.
En hij heeft veel (weg) te geven! Paus wil graag zijn medemens op weg helpen, een steuntje in de rug geven en dat doet hij door middel van onder andere zijn mooi kaarsen gecombineerd met de paranormale boodschap. Bijna iedereen krijgt een mooi cadeautje mee naar huis!
De paranormale boodschappen van Ben Paus werken net even anders dan de doorsnee paragnost. Bij Ben moet je goed naar de symbolen kijken en luisteren naar de boodschap achter zijn verhaal. Voor deze avond zal Paus helderziende waarnemingen doen aan de hand van foto’s van levende- of overleden personen. Kijk voor meer informatie op: ://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op donderdag 10 januari 2019 - 10:47