Rodi

Ubica bedden wordt Beka bedden

Beka boxspring. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Al sinds het bestaan van De Bedden (1973) staan de matrassen en Boxsprings van Ubica op de winkelvloer van De Bedden. Bedden en matrassen die zich kenmerken door een hoge kwaliteit te leveren tegen een zeer betaalbare prijs. Nu gaat Ubica sinds 2019 over in het merk Beka. Dit omdat het merk Beka in Frankrijk en België erg sterk is en dat ook wil gaan worden in Nederland.


Ubica had als paradepaardje hun boxsprings met Geltex matrassen, Beka heeft zich ook geheel gefocust op Geltex wat een mengsel is van gel met schuim. Dit zorgt voor erg veel comfort, is erg sterk en een super vochtregulatie.
De Bedden heeft zich dan ook met de nieuwe Beka boxsprings en matrassen geheel gefocust op de Geltex uitvoeringen. Goed nieuws is dat er in de nieuwe Geltex collectie al een matras is vanaf € 475,- en dat was voorheen € 875,-. Wat betreft de boxsprings van Beka is het een programma wat men geheel naar eigen smaak kan samenstellen. Men kiest een type boxspring met het hoofdbord naar keuze, waarna vervolgens de soort poten met natuurlijk de stof en de matrassen gekozen mogen worden.
Wel heeft Beka een boxspring-programma genaamd Choose & Snooze, dat is een actiematig programma wat bestaat uit een vlakke en een elektrisch verstelbare box met twee soorten hoofdborden. Dit wordt compleet aangeboden met Geltex matrassen in de vlakke uitvoering € 1999,- en in de elektrisch verstelbare uitvoering € 2999,- . Het mooie is dat men nu bij de Beka collectie voor de 2.10 lengte geen meerprijs hoeft te betalen.
Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de showroom van De Bedden in het Ravelijncenter aan Industrieweg 4b in Den Helder en ervaar de nieuwe Beka boxsprings met het heerlijke ligcomfort van de Geltex matrassen. Zie voor meer informatie: www.debedden.nl

Artikel geplaatst op donderdag 10 januari 2019 - 11:50