Rodi

Stevens Vastgoed gaat voor 'Steengoed 2019!'

DEN HELDER - Esther Stevens van Stevens Vastgoed gaat vol goede moed het nieuwe jaar in. Na de nodige fysieke tegenslag moet 2019 een steengoed jaar worden, wat de Helderse makelaar betreft. "Mijn werk is mijn hobby en het is geweldig dat ik met Stevens Vastgoed mensen aan een nieuwe woning kan helpen. De omgang met mensen en het feit dat je iets goeds voor hen kan doen, maakt mijn werk zo speciaal." Tevens kan Stevens Vastgoed van dienst zijn bij verhuur of aanhuur.


Bij verkoop, verzorgt Stevens Vastgoed, makelaar sinds 2006, de woningfotografie via een professionele fotograaf. Daarnaast kan Stevens Vastgoed het inmeten van de woning verzorgen, met eventueel een energielabel. De woningpresentatie komt op Funda en diverse andere sites.
Voor Esther Stevens staat het nieuwe jaar bijna gelijk aan een nieuwe start, waarmee zij een periode van twee en half jaar ziektebed afsluit. "Twee en half jaar geleden werd de ziekte van Lyme bij mij geconstateerd. Ik kampte weliswaar al langer met de symptomen, maar deze ziekte is erg moeilijk vast te stellen. Dat gebeurde uiteindelijk in Duitsland, waar ze meer weten over de ziekte. Doordat het zo lang duurde voordat de diagnose werd gesteld, is de behandeling ook te laat gestart. Jaarlijks worden ruim 25.000 Nederlanders getroffen door de ziekte van Lyme, die voornamelijk verspreid wordt door teken, en vliegen. Een snelle constatering van de ziekte kan het behandelproces aanzienlijk verkorten."

Lagere prijzen

Waar Stevens Vastgoed voorheen te vinden was aan Middenweg 149 in Den Helder, houdt de naamgever van de makelaardij nu kantoor aan huis (geen bezoekadres). "Doordat ik vanuit huis werk, kan ik lagere prijzen hanteren. Bij Stevens Vastgoed worden vaste courtages gehanteerd. Een pluspunt van de makelaardij aan huis is dat ik tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar ben en sowieso altijd klaar sta voor de klanten. Dus één aanspraakpunt en uw eigen makelaar van Stevens Vastgoed. Naast de verkoop kunnen mensen mij ook inschakelen voor de aankoopbegeleiding of bemiddeling bij verhuur." De verkoop ging de laatste tijd snel, en daarom is het aanbod geslonken.
Het verkooppakket bestaat uit: Complete Funda plaatsing, Professionele fotografie, 2D of 3 D plattegronden, NEN 2580 Meetrapport, Facebook advertenties, Plaatsing website, 3 etalages, Woningbrochure, Promotie van de woning: met een uitgekiend verkooppakket wordt jouw woning actief op de markt gepresenteerd.
Stevens Vastgoed is te in Den Helder, tel. 0223-616490. Zie voor meer informatie: www.stevensvastgoed.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 18 januari 2019 - 12:48